Documentatie

Een link is eigenlijk een Call-To-Action in de header. Die Call-To-Action voeg je makkelijk toe naar zowel interne als externe links.
Het is mogelijk om jouw bezoekers op jouw website een vast bedrag te laten betalen voor een workshop of opleiding.
Heb je foto's / afbeelding toegevoegd bij 'Inhoud', maar staan ze niet in de juiste verhouding op mobiel? Met een kleine aanpassing zorg je ervoor dat ook die afbeeldingen goed op mobiel verschijnen.
Bovenaan iedere pagina kan je een grote afbeelding plaatsen. Dat is de headerafbeelding. Heb je hier een oude foto staan en wil je die veranderen? Volg dan dit stappenplan om je headerafbeelding te wijzigen.
Je Heftig website houdt alle inzendingen bij van een formulier. Zo kan je hier controleren wie contact met je opnam en voor wat.
Er zijn verschillende mogelijkheden met foto's op je website. Zo kan je foto's instellen als bannerfoto, maar ook in de slideshow en de gallerij kunnen we foto's plaatsen.
Er bestaan verschillende mogelijkheden om afbeeldingen of foto's toe te voegen aan je website.
De mogelijkheden met het de banner bovenaan elke pagina, zijn heel breed. Het is mogelijk om een sfeerfoto of sfeervideo toe te voegen, maar ook om eventueel tekst op de foto/video te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om knoppen te voorzien op de foto/video zodat je je bezoeker nog meer aanzet tot actie.
Is de naam van je website niet volledig correct in Google? Of wil je een nieuwe naam gebruiken? Bij 'Websitegegevens' pas je alles aan
Een bevestigingsmail of 'confirmation email' is makkelijk aan te maken bij inzendingen van een formulier.